Monda | Veluwe Strandbad Elburg
camping veluwemeer

Camping Veluwemeer

ANWB
  • 5-sterren camping
  • Uitzicht op het Veluwemeer
  • Volop watersportmogelijkheden

Onbezorgd genieten aan het Veluwemeer

Kamperen op onze camping aan het Veluwemeer betekent echt onbezorgd genieten. U komt er volledig tot rust door het prachtige uitzicht en de natuurrijke omgeving van Gelderland. De ruime kampeerplaatsen beschikken over een waterkraan met afvoer, stroomaansluiting en digitale tv ontvangst. Daarnaast heeft onze kleine camping aan het Veluwemeer een eigen zandstrand. Zowel op het park als in de omgeving hoeft u zich niet te vervelen. Met wie mogen wij u binnenkort verwelkomen?

Nooit vervelen op onze camping aan het Veluwemeer

Zowel jong als oud hoeft zich geen moment te vervelen op onze kleine camping aan het Veluwemeer. Veluwe Strandbad biedt namelijk vele faciliteiten aan. De kinderen vermaken zich erg goed met het leuke animatieteam of in het water van het Veluwemeer of het zwembad. Hierna kunt u genieten van een hapje en een drankje in het restaurant De Waterman of Buddy's Bowling & Bites. Relaxen en volledig tot rust komen doet u op ons eigen zandstand. Onze camping is door de ligging aan het Veluwemeer zeer geliefd onder watersporters. Er is genoeg te doen, zoals surfen, zeilen, varen en nog veel meer! Bent u al benieuwd wat er allemaal op ons park te beleven is?

De faciliteiten op een rij:

✅ Zandstrand aan het Veluwemeer
✅ Bowling- en skatebaan
✅ Diverse sportvelden
✅ Fiets- en skelterverhuur
✅ Zwembad
✅ Aanlegplaats voor boten
✅ Speeltuinen

Een sfeerimpressie van onze camping aan het Veluwemeer 

To do's vanaf de camping aan het Veluwemeer

Ook in de omgeving is er genoeg te zien en te doen. Kom bijvoorbeeld helemaal tot rust tijdens een vaartocht op het Veluwemeer, relax op het zandstrand, neem een duik in het zwembad of leer surfen en zeilen bij de surfschool Lifetime-Sport. Uiteraard kunt u er ook heerlijk een dagje tussenuit plannen vanaf onze camping aan het Veluwemeer. Bezoek bijvoorbeeld het Dolfinarium, Walibi Holland, Aviodrome of kom cultuur snuiven in Hanzestad Elburg. Als u van dieren houdt kunt u ook de big five van de Hoge Veluwe gaan spotten. Hieronder horen edelherten, wilde zwijnen, reeën, vossen en schotse hooglanders. Geniet van heerlijke wandel- en fietstochten door dit prachtige natuurgebied!

Zoek & boek uw vakantie op onze camping ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

Kunnen wij goed fietsen en wandelen in de omgeving?

Jazeker! Door de ideale ligging van onze camping aan het Veluwemeer en bij de Hoge Veluwe is het ideaal voor de actievelingen. In dit prachtige natuurgebied kunt u genieten van mooie wandelingen en fietstochten. Fietsen kunt u huren bij de receptie van ons vakantiepark in Elburg

Is het mogelijk om last minute een kampeerplek te boeken?

Ook last minute kunt u terecht bij Veluwe Strandbad! Extra fijn wanneer de weersvoorspellingen ineens goed zijn of wanneer u extra vrije dagen heeft. Dankzij ons uitgebreide aanbod op onze camping aan het Veluwemeer vindt u gegarandeerd ook last minute uw ideale kampeerplek.